gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Håndsæbe

En god håndsæbe er uundværlig i enhver husholdning eller på enhver arbejdsplads. Med en håndsæbe renser du dine hænder. Hos Salontopper finder du forskellige håndsæber med en skøn duft. Dine hænder vil ikke kun være rene efter vask, men også dufte lækkert!

Sortering

Pr. Side
Hudtype
Hudtilstand
Ingredienser
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Flydende håndsæbe

Dine hænder kommer konstant i kontakt med urenheder. For at få rene hænder igen er det vigtigt at vaske dem regelmæssigt. Brug altid sæbe, når du vasker dine hænder! Det skyldes, at det indeholder overfladeaktive stoffer, der vasker snavset af dine hænder. Bruger du ikke sæbe? Så er der gode chancer for, at der bliver snavs på dine hænder. Sæbe hjælper ikke kun med at fjerne snavs, men virker også mod virus og bakterier.

I vores produktsortiment finder du fine flydende håndsæber, og det er en god ting: en flydende version er meget økonomisk og derfor billig i brug.

Hvordan vasker jeg mine hænder?

Hvis du følger følgende trin, mens du vasker dine hænder, kan du være sikker på, at alt snavs fjernes fra hænderne:

  • Trin 1: Væd først hænderne grundigt.
  • Trin 2: Tag noget flydende sæbe fra pumpen.
  • Trin 3: gnid hænderne mod hinanden, og sørg for, at både over- og undersiden af hænderne er godt indsmurt. Inddrag også områderne mellem fingrene og fingerspidserne godt.
  • Trin 4: Sørg for at vaske hænderne i mindst 20 sekunder, så produktet kan gøre sit arbejde ordentligt.
  • Trin 5: Skyl hænderne og tør dem derefter grundigt.

Køb håndsæbe

Leder du efter en fin håndsæbe med pumpe, men er du ikke sikker på, hvilken slags du skal vælge? To fine sæber fra vores sortiment er:

- Spa of Iceland Hand Soap 300ml renser forsigtigt hænderne, samtidig med at hudens naturlige fugtbalance bevares. Sæben indeholder beroligende havtornsekstrakter og rent islandsk havsalt. Dette produkt er rig på mineraler og sikrer en blød og sund hud og har en mild duft af islandsk mos og timian.

- Haan Hand Soap 350ml Sunset Fleur sikrer helt rene hænder uden at udtørre dem. Dette produkt består af en blid blanding af blomsterdufte og en gelformel af høj kvalitet baseret på Coco Nucifera og Aloe Vera. Sæbe med hane er også stadig tilgængelig i: Margarita Spirit (den har duftnoter af lyse, opløftende og forfriskende citrusfrugter) og Purifying Verbena (den har en frisk duft af verbenablomst). Haans sæber kan genopfyldes, så du kan beholde emballagen og behøver ikke at smide den ud.

Desinficerende håndgel vs. håndsæbe

En flaske desinficerende håndgel er nem at have med, og du kan desinficere dine hænder hurtigt. Selv om en flaske håndgel kan bruges som et godt supplement til håndvask, er det ikke en erstatning! Selv om en håndgel kan reducere niveauet af bakterier betydeligt, reducerer den ikke risikoen for at sprede virus. Det er bedst at vaske hænder grundigt med vand og sæbe.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.