gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Dermakosmetik

Dermacosmetics er dermatologiske produkter til hud og hår. Det er produkter af høj kvalitet, som er udviklet af dermatologer og forskere for at forbedre hudens og hårets sundhed og udseende. Ingredienserne og formlerne af høj kvalitet tilbyder effektive løsninger på en bred vifte af hudproblemer, lige fra akne til aldringstegn. Oplev vores brede udvalg af hudpleje af høj kvalitet nu, og nyd en sund og afbalanceret hud. Læs mere her >>

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvad er dermakosmetik?

Dermacosmetics er produkter af høj kvalitet, der er målrettet dit hud- eller hårproblem. Disse omfatter akne, aldring, pigmentering, rosacea, rosacea, hårtab, skæl, kløende eller rød hud. Produkterne er formuleret af dermatologer og forskere med de bedste ingredienser. Giv din hud og dit hår den pleje, det fortjener, med disse produkter af høj kvalitet!

Dermatologisk hudpleje

Dermatologisk hudpleje er udviklet af dermatologer og fagfolk med speciale i hudsundhed. Specifikke hudproblemer behandles, så du kan nyde en sund og afbalanceret hud. Ingredienserne er nøje udvalgt for at reducere risikoen for allergier og reaktioner. Lider du af rosacea, akne, hyperpigmentering, ældning af huden, rød eller kløende hud? Så er Dermas produkter det, du har brug for.

Derma-kosmetik til hovedbunden

Derma-kosmetik til hovedbunden består af en bred vifte af produkter, der er specielt designet til at forbedre hovedbundens sundhed og udseende. Plejen fokuserer på at afhjælpe forskellige hovedbundsproblemer som skæl, kløe, irritation, overdreven talgproduktion og hårtab. Målet er at fremme en sund, afbalanceret hovedbund, hvilket resulterer i stærkere, mere skinnende og sundere hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.