gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Bodylotion

Bodylotions er næsten en del af vores daglige plejeritual, og du kan få dem i mange forskellige teksturer og dufte. Vælg en, der passer til dig og din hudtype. Har du tør hud? Vælg derefter en, der er yderst nærende. Hvis du ønsker at give din hud lidt mere fasthed, skal du vælge en, der bl.a. gør din hud fastere. Din hud vil føles dejlig blød med de fine bodylotions fra vores sortiment!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Den bedste bodylotion til dig

En plejende bodylotion har mange fordele. Den forebygger f.eks. tør hud, bremser hudens aldring og efterlader huden glat og blød. Produktet indeholder mange fugtgivende ingredienser, der sikrer, at din hud er hydreret og næret. En bodylotion er ofte let i konsistensen og er let at fordele på huden. Du kan få dem i mange forskellige dufte og teksturer, hvilket gør det nemt for dig at vælge den bedste bodylotion til dig. Produktet er et must for alle, der kan lide blød og smidig hud!

Ud over bodylotion er der mange andre plejeprodukter, der supplerer din plejerutine og hjælper dig med at give din hud næring og fugt til det yderste.

Hvordan bruger man en bodylotion?

Bodylotion bruges bedst, når du er færdig med at tage brusebad eller bad. Det skyldes, at fugtig hud absorberer pleje bedre.

  • Trin 1: Rens din hud i brusebadet eller badet og brug evt. en bodyscrub.
  • Trin 2: Vælg en bodylotion, der passer til din hudtype, og som du kan lide duften af.
  • Trin 3: Kom lidt af produktet på dine hænder og fordel det mellem håndfladerne.
  • Trin 4: Påfør produktet på huden og fordel det godt.

Valg af en god bodylotion

For at pleje din hud optimalt er det vigtigt at købe en god bodylotion, der passer til din hudtype. Ofte er det angivet på produktet, hvilken hudtype det er egnet til. Der findes f.eks. intensivt nærende typer til ekstremt tør hud eller parfumefri typer til følsom hud. Skal du holde en fest? Så er det sjovt at prøve en med glitter i for at få en flot skinnende effekt!

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.