gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Badesalte og -olier

En aften i badet med badesalt eller badeolie er ikke kun dejligt, men har også mange fordele for din hud. Badesalt og olier indeholder begge ingredienser, der er gode for huden og dermed hjælper til at reparere den. Desuden har aromaerne en afslappende virkning, der giver et vidunderligt afslappende øjeblik.


Badesalt

Ved at tilsætte badesalt til vandet kan du få mere ud af dit bad, da badesalt har flere fordele. Tilsætningen af salte i vandet gør vandet mindre hårdt, så din hud føles blødere efter badet. Desuden indeholder badesalt mineraler, natrium, magnesium og kalium, som absorberes af det varme vand i huden. Det har en helbredende virkning på spidser, eksem og andre urenheder.

Ud over disse umiddelbare fordele har et bad med badesalt også en afslappende virkning på kroppen og sindet. Aromaerne og duftene skaber en vidunderlig oplevelse, der giver dig mulighed for at slappe helt af. Brug af badesalt af havsalt eller himalayasalt har også en afslappende virkning på kroppens muskler og forbedrer blodcirkulationen.

Badeolie

En badeolie har en helt anden virkning på huden. Hvis din hud er blevet tør og ru, kan du genoprette og beskytte den med badeolie. Badeolie har den særlige egenskab, at den ikke flyder på vandet som andre olier, men blander sig med badevandet. Under badet renser det din hud og skaber et tyndt effektivt lag på huden. Dette beskyttende lag fra badeolien indeholder fugtgivende fedtsyrer og vitaminer til en sund hud.

Ud over den plejende effekt af badeolie er det selvfølgelig også rart at tilføje en dejlig duft til dit bad. Derfor fås badeolie med flere forskellige rige dufte til optimal afslapning. Du har også en særlig badeolie til børn, som hjælper mod almindelige hudirritationer hos børn.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.