gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Ref balsam

Når det kommer til hårpleje, bør en balsam fra Ref bestemt ikke mangle i din rutine. Uanset om du har tørt, skadet, farvet eller naturligt hår, har Ref den perfekte b alsam til dig. Hvert produkt i deres serie er omhyggeligt formuleret med økologiske ingredienser, så dit hår får al den næring, det har brug for.

Sortering

Pr. Side
REF
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

REF Ultimate Repair: reparation til skadet hår

Med Ref's Ultimate Repair-balsam kan du give skadet eller kemisk behandlet hår den intensive pleje, det har brug for. Kombinationen af økologisk murumurusmør og proteiner beskytter dit hår og tilfører det essentielle aminosyrer for langvarig reparation.

REF Weightless Volume: volumen uden vægt

Leder du efter en balsam, der plejer dit hår uden at tynge det ned? Så prøv Weightless Volume-balsammen fra Ref. Blandingen af økologisk grapefrugtolie og jojobaolie giver forbedret blødhed og giver dit hår en opbyggende effekt.

REF Intense Hydrate: fugt til tørt og krøllet hår

Hvis du har tørt eller krøllet hår, har det ofte brug for ekstra fugt. Ref's Intense Hydrate-balsam med økologiske olier fra kokosnød og bergamot tilfører dit hår fugt og giver det en strålende glans.

REF Cool Silver: kølige toner og glans

Ref's Cool Silver-balsam er perfekt til alle, der elsker en kølig hårfarve. Økologiske blåbær- og hørfrøolier, kombineret med blå og violette pigmenter, giver fuld hydrering og lysende glans.

REF Illuminate Colour: vedligeholdelse og glans til farvet hår

Vil du vedligeholde farven på dit hår og give det ekstra glans? Så prøv Ref's Illuminate Colour-balsam, som indeholder gavnlige og udglattende olier fra økologisk acai og jojoba.

Og det bedste af det hele? Ingen af Ref's produkter er testet på dyr. Ref tror på en bæredygtig verden, hvor dyr lever side om side med mennesker uden at blive udnyttet. Så når du vælger Ref, vælger du ikke kun den bedste pleje til dit hår, men bidrager også til en bedre verden.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.