gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

REF Shampoo

Hårpleje starter naturligvis med en god vask, og derfor vælger du en professionel REF Shampoo. Mærket står for naturlig skønhed, holdbarhed og god kvalitet. Hvad mere kan du ønske dig i en shampoo? De forskellige REF-shampoer fokuserer på forskellige hårtyper og almindelige hårproblemer. Så der er helt sikkert også en passende shampoo til dit hår!

Sortering

Pr. Side
REF
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Shampoo REF

Som nævnt har mærket flere linjer, der passer til forskellige hårtyper og hårproblemer. Disse linjer omfatter naturligvis produkter som balsam, hårmaske og selvfølgelig Shampoo REF. Disse har primært til formål at rense dit hår, men hver linje har også sin egen fordel eller effekt, så dit hår bliver plejet optimalt. Shampooerne er alle baseret på naturlige produkter og uden skadelige ingredienser. Vi vil gerne liste de mest populære shampooer til dig!

REF Intense Hydrate

Lider du af tørt hår? Denne sulfatfri REF Intense Hydrate Shampoo uden sulfat har en rig formel med tamanuolie og silkeprotein, der fugter håret. Ingredienserne trænger dybt ind i håret for at fugte det indefra.

REF Weightless Volume Shampoo

REF Weightless Volume Shampoo er en sand livredder for fint hår. Den renser skånsomt, men har løftende egenskaber i processen! Det skyldes, at den har en nærende og revitaliserende effekt, der giver håret et volumenboost. Så hvis du har livløst fint hår, skal du gribe til REF Volume Shampoo.

REF Ultimate Repair Shampoo

Til skadet hår, der kunne bruge et næringsboost, er der REF Ultimate Repair Shampoo. Den indeholder kraften fra planteekstrakter for optimale reparationsresultater. Denne shampoo er fri for SLS, parabener og silikoner. Så den har ægte naturlig kraft og er skånsom mod håret. Så du sørger for, at dit hår virkelig kan komme sig med denne shampoo.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.