gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

REF leave in balsam

Giv dit hår den ekstra pleje, det har brug for, med REF leave in conditioner. Håret genopbygges, fugtes og plejes. Nyd smukt og næret hår ved at bruge de rigtige produkter. Lær REF leave in conditioner at kende nu.

Sortering

Pr. Side
REF
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Pris

Oplev fordelene ved REF leave-in conditioner

REF leave in conditioner giver dit hår den ekstra pleje, det har brug for. Produktet er dejligt at bruge og plejer dit hår godt. Nyd livligt, medgørligt og filtret hår. Vi lister fordelene ved dette produkt for dig:

  • Til alle hårtyper
  • Giver mere struktur
  • Fugter, plejer og genopbygger håret
  • UV-beskyttelse
  • Vegansk
  • Fri for sulfat

Hvordan bruger man REF leave in conditioner?

Det er meget enkelt at bruge REF leave in conditioner. Vask håret med din yndlingsshampoo, og tør derefter håret med et håndklæde. Spray den ønskede mængde af produktet på længderne og spidserne af håret, og fordel det jævnt ved at børste håret. Det er ikke nødvendigt at skylle denne balsam ud, da det er et leave-in-produkt. Style dit hår som ønsket, og nyd livligt, håndterbart og løsnet hår.

Om mærket

REF hårprodukter er af høj kvalitet og helt veganske. Mærket har udviklet forskellige produkter for at kunne tilbyde en komplet serie til hårpleje og styling. Du vil også have det bedste til dit hår, ikke? Så lær disse fine produkter at kende nu! Du shopper dem nemt og hurtigt på Salontotal.dk.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.