gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Matrix Food for Soft

Den nye Matrix Food For Soft er en serie til porøst og tørt hår. Denne linje giver dit hår øjeblikkeligt blødt hår, fordi avocadoolie og hyaluronsyre er blevet tilføjet til den veganske formel. Disse ingredienser nærer og fugter håret intenst. Håret bliver straks mere håndterbart og blødt i op til 72 timer efter vask med shampoo og balsam.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Ingredienser
Kategori
Pris

Rutine med Matrix Food For Soft

Har du fået nok af dit tørre hår? Vask og pleje af dit hår med den komplette rutine fra Matrix Food For Soft sikrer, at dit hår bliver renset, næret, hydreret og beskyttet! Hele serien består af en mild shampoo til daglig brug, som du kombinerer med balsammen, der udglatter og blødgør håret. Produkternes milde karakter betyder, at du kan bruge dem dagligt.

Som supplement hertil er der Food For Soft Multi-use Oil. Denne giver et ekstra boost i hydrering med avocadoolie! Olien tynger ikke håret ned, men forsegler hydreringen i håret, så det er mindre tilbøjeligt til at tørre ud igen. Den beskytter det også mod varmen fra en hårtørrer eller et stylingværktøj på op til 230°C, så det tørrer heller ikke ud på grund af dette. På dage hvor du ikke vasker håret, kan du bruge denne olie til at give dit hår ekstra pleje og rede det ud!

Plej tørt hår med Matrix

Food For Soft-linjen er rettet mod tørt hår og erstatter Matrix Total Results Moisture Me Rich-linjen. Formlerne er også virkelig anderledes, da disse nu er veganske og har avocadoolie som aktiv ingrediens. Shampooen, balsammen og olien kan blandes og matches med andre Matrix-linjer og er velegnet til enhver hårtype.

En kombination du kan lave er med A Curl Can Dream- eller Mega Sleek-linjerne. A Curl Can Dream er også en fugtgivende linje, men den fokuserer i den forbindelse specifikt på at forme og definere smukke krøller. Mega Sleek-linjen skaber ultra glat og blødt hår og fokuserer primært på at bekæmpe krus og sammenfiltring. Så du kan nemt kombinere disse linjer for at skabe den ideelle Matrix-rutine til tørt hår for dig.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.