gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Matrix Total Results Brass Off

Farvet eller naturligt brunt hår kan lide af uønskede varme og kobberfarvede toner i håret. Matrix Total Results Brass Off har løsningen med en hel serie af produkter, der holder dit brune hår i den ønskede farvetone. Med Brass Off-produkterne plejer du dit hår helt ned i spidserne og bevarer den brune tone, du ønsker!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Matrix Brass Off til brunt hår

Både naturlige og farvede kan bruge Matrix Brass Off til brunt hår. Produkterne har til formål at få det bedste ud af din (naturlige) brune farve. På grund af ydre omstændigheder kan der opstå varme eller kobberfarvede toner i håret, så du ikke får den ønskede farve. For at modvirke dette uden at skulle gå tilbage til frisøren med det samme, kan du med Matrix Brass Off pleje din hårfarve og bevare den ønskede farvetone.

Matrix Total Results Brass Off produkter

I Matrix Total Results Brass Off-serien finder du 4 produkter, der hjælper dig med at pleje dit hår og bevare den optimale farvetone i dit brune hår. Lad os kort nævne dem:

  • Shampoo: Brass Off Shampoo indeholder neutraliserende blå-lilla pigmenter, der hjælper med at fjerne varme toner fra brunt hår og give en frisk, kølig nuance.
  • Balsam: Rige balsam med vitaminer og olier, der nærer og fugter håret. Derudover neutraliserer Brass Off balsam varme toner i håret.
  • Hårmaske: Giver næring og fugt, samtidig med at du opfrisker din hårfarve til en kølig nuance. Vitaminer og olie i denne hårmaske giver næring og genopretter dit hår. De blå-lilla pigmenter i Brass Off hårmasken giver en køligere frisk nuance.
  • Toning Spray: Denne toning spray giver en øjeblikkelig køligere nuance til dit hår, mens du styler det. Den tonende spray har en neutraliserende formel, der neutraliserer varme toner i brunt hår. Derudover giver denne spray fugt til håret, så det bliver sundere og reducerer krus.
at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.