gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Matrix Total Results Instacure

Det mest beskadigede hår har naturligt brug for kraftig reparation. Matix Total Results Instacure hjælper dig med at genoprette og styrke håret, så spaltede spidser og brud bliver mindre almindelige. Instacure-produkterne er beriget med flydende protein, der giver håret dets styrke tilbage og bekæmper porøsitet.

 

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris

Matrix Instacure til skadet hår

Giv dit beskadigede hår en øjeblikkelig kur med Matrix Instacure. Matrix Instacure til skadet hår sikrer en korrekt og hurtig genopretning af dit skadede hår. Det føles sundere, ser sundere ud, og problemer som hårbrud og spaltede spidser bliver mindre hyppige. Det skyldes, at Matrix Instacure-produkterne er beriget med flydende proteiner, der giver håret dets styrke tilbage. Desuden fylder proteinerne de "tomme" steder i håret op, hvilket reducerer porøsiteten og får håret til at føles stærkere.

Matrix Instacure-produkter

Matrix Total Results Instacure Repair Shampoo: Giver ikke kun rent hår, men hjælper også direkte skadet hår med at komme sig ved at tilføje flydende proteiner, der hjælper med at styrke håret.

Matrix Total Results Instacure Repair Conditioner : Efter en balsambehandling med denne balsam føles dit hår blødere og sundere igen. Håret er også bedre beskyttet mod krus, så farvel til krus!

Matrix Total Results Instacure Anti-Breakage Porosity Spray : Denne plejende leave-in gør håret stærkere igen takket være flydende protein og vitamin B5. Desuden hjælper det med at gøre tørt hår glat og blødt igen, hvilket gør dit hår lettere at rede ud og rede ud. Så efter brug er dit hår klar til at blive stylet.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.