gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Goldwell Rich Repair

Goldwell Rich Repair er en ultimativ hudplejeserie, der giver dig mulighed for at få det bedste ud af dit hår. Med disse produkter vil du opleve, at dit hår forbliver skinnende, blødt og smidigt. Du kan naturligvis købe disse hos Salontopper. Når du vælger Goldwell Rich Repair-produkterne, vælger du også topkvalitet: Formlerne er skabt af eksperter, der har brugt år på at undersøge, hvad der er bedst for din naturlige hårfarve og struktur. Alle produktemballager er nøje testet for allergier og skadelige stoffer, hvilket betyder, at de er sikre til daglig brug.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre

Fordele Rich Repair Goldwell

De mest bemærkelsesværdige fordele ved Goldwell Rich Repair-produkterne er, at de virkelig hjælper med at reparere tørt eller skadet hår hurtigere. Formlerne indeholder vitaminer, mineraler, proteiner og andre aktive ingredienser, der reparerer og styrker dit hår. Goldwell Rich Repair-produkterne fugter også din hovedbund og stimulerer cirkulationen i din hovedbund for at holde dit hår sundt. Resultatet er, at du vil nyde et smukt og sundt hår med fuld glans i længere tid.

Typer af Goldwell Dualsenses Rich Repair produkter

Med Goldwell Rich Repair-produktserien har du flere muligheder til rådighed: Der er shampoo, balsam, masker, leave-in sprays osv. De har forskellige virkninger baseret på individuelle behov for pleje eller omstrukturering. Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Shampoo er f.eks. en mild shampoo, der reparerer dit hår intensivt. Den har en blødgørende og plejende formel, der øger elasticiteten og nærer tørt eller skadet hår. Denne shampoo indeholder særlige ingredienser, der hjælper med at reparere håret og samtidig forebygger følsomhed og brud, så du kan nyde et skinnende, silkeblødt og voluminøst hår i længere tid!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.