gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Goldwell Colorance

Goldwell Colorance er en serie af halv/halvpermanente hårfarveprodukter. Vælg den farve, der passer til dig, og giv dit hår en smuk og frisk nuance. Lær de forskellige farver i Gloss Tones, tuberne og depotsystemet i Goldwell Colorance-linjen at kende. Køb dem alle på Salontotal.dk!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris

Forskellige Goldwell Colorance-produkter

Hvad er dit favorit Goldwell Colorance produkt?

Gloss Tones

Gloss Tones er velegnet til alle hårtyper, fra krøllet til glat og tykt til fint hår. Disse produkter giver håret en smuk blond farve, som holder op til 41 % længere i håret. Håret får mere glans og er lettere at rede ud. Nyd den smukke blonde hårfarve med Gloss Tones. Brug altid disse sammen med 2% Developer.

Tubes

Hårfarve i tuber er velegnet til alle hårtyper. Der findes mange forskellige farver, så der er altid den perfekte farve til alle. Håret får en smuk glans og en levende hårfarve.

Depot-system

Hårfarvningens depot-system er nemt at bruge. Farver du jævnligt dit hår med den samme farve? Så er dette den pakke, du har brug for. Lad dit hår skinne smukt og genopfrisk farven. Du kan finde de forskellige farver under Depot systeem.

Fordelene ved Goldwell Colorance

  • Demi/halvpermanent hårfarve
  • Farven forbliver synlig op til 25 vaske
  • Grå dækning op til 75 %
  • Håret får mere glans
  • Hårets struktur repareres
  • Skånsomt for håret

Goldwell

Udover Goldwell Colorance har dette mærke også flere andre produkter. Der er flere linjer af hårfarve, men også pleje- og stylingprodukter. Hvis du f.eks. stadig leder efter en fin shampoo, gel, glansspray, volumenpulver eller hårserum, er dette mærke det rette for dig. Med disse produkter er du garanteret professionelle resultater!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.