gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Goldwell Gel

Goldwell Gel er en alsidig stylinggel, der er ideel til at kontrollere kruset hår. Den giver dig mulighed for at style dit hår i alle retninger og skaber øjeblikkeligt et professionelt look. Den avancerede formel indeholder nye polymerer og E-vitamin, hvilket giver maksimal hold og glans. Goldwell Gel kan fås hos Salontopper - netbutikken for alle dine salonbehov!

Sortering

Pr. Side
Goldwell
Hårtype
Udvalgte
Pris

Fordele Gel Goldwell

  • Giver ultrablødt hår med mere fylde uden at føles stift.
  • Reducerer krus og får krus til at forsvinde inden for 1 dag.
  • Termoaktiverende polymerer fremmer stilstyrken, så den holder længere.
  • E-vitamin hjælper med at forhindre skader på håret fra ydre påvirkninger.
  • Reducerer enhver tørhed i håret, hvilket gør det mindre tilbøjeligt til at knække og holder det hydreret.
  • Skaber en perfekt balance mellem beskyttelse og god hårpleje

Anvendelse af Goldwell Hair Gel

Goldwell Gel virker bedst, når den anvendes i fugtigt hår. Påfør gelen i små mængder og fordel den i hele håret, mens du styler det. For yderligere hold kan du tørre dit hår med en hårtørrer efter styling. Hvis du vil bevare looket dagen efter, kan du påføre lidt mere Goldwell Gel i små mængder, som du forsigtigt børster igennem. Pas på ikke at bruge for meget produkt, da dette kan resultere i en fedtet glød.

En Goldwell Gel i solen

Goldwell Lagoom Jam XXL er et produkt, der er designet til at give et højt hold og ekstra volumen. Denne Goldwell Gel indeholder matterende ingredienser, der styrker hårstrukturen som helhed, hvilket får håret til at se tykkere ud, samtidig med at det forhindres i at flage ud. Formlen med kulstofsyrer bevarer også fugten, så håret forbliver fyldigt og livligt. Med denne langtidsholdbare formel kan du skabe skinnende looks, der forbliver smukke længe efter, at din stylingdag er slut!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.