gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hudcreme

Med en hudcreme kan du perfekt beskytte og pleje din babys følsomme hud. Cremen fugter og plejer huden, så den føles dejlig blød.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
Brand

Fordelene ved babysalve

Babysalve er faktisk en hudcreme, der er udviklet specielt til babyers følsomme hud, og som man ikke bør gå glip af, når det gælder hudprodukter til børn. En sådan creme består ofte af naturlige ingredienser og er fri for skadelige stoffer. Babysalve har flere fordele, bl.a:

  • Fugt: babysalve fugter huden og hjælper desuden med at forebygge tørhed og afskalning.
  • Beskyttelse: Salven lægger et beskyttende lag på huden. Det gør huden mere modstandsdygtig over for ydre påvirkninger.
  • Beroligende: babysalve kan bruges til at berolige irriteret hud, f.eks. ved bleudslæt eller eksem.

Hvornår skal man bruge hudcreme til sin baby?

Det er vigtigt at passe godt på den lilles hud, da en babys eller et barns hud er meget mere følsom og skrøbelig end en voksens. Du kan bruge en hudcreme på forskellige tidspunkter. For eksempel efter badning (det varme vand kan udtørre huden), ved bleudslæt (hudcreme kan beskytte og lindre irriteret hud) eller ved tørre/sprukne pletter.

Hvordan vælger man den rigtige hudcreme til sin baby?

Det kan være svært at vælge mellem de mange forskellige hudcremer og babysalver på markedet. Når du vælger en creme, kan du være opmærksom på følgende punkter:

Ingredienser

Gå helst altid efter en creme med naturlige ingredienser. Naturlige ingredienser kan f.eks. være aloe vera, morgenfrue eller kamille. Undgå produkter med parfume og parabener, da de kan irritere din babys hud.

Tekstur

Gå efter en creme, der har en let og ikke-fedtende konsistens. Det skyldes, at den er let at smøre ud og hurtigt absorberes.

Indpakning

Det er måske ikke det første, du tænker på, men emballagen er også vigtig. Vælg helst en creme i en tube eller pumpeflaske, på den måde kan du nemt få cremen ud, og produktet er også hygiejnisk at bruge.

Ved at bruge en hudcreme eller babysalve regelmæssigt sikrer du, at din babys hud forbliver sund, fugtet og beskyttet.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.