gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Baby og barn

Som forælder ønsker man det allerbedste for sin baby eller sit barn, især når det gælder den daglige pleje. Så det er helt sikkert vigtigt at bruge de rigtige baby- og børneplejeprodukter, helst så naturlige som muligt. På denne side finder du et bredt udvalg af hår- og kropsplejeprodukter, der er velegnede til babyer, børn og mødre.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand

Hud- og hårpleje til baby og barn

Hos Salontopper finder du alt, hvad du skal bruge til den daglige pleje af din baby, dit barn og dig selv. Vælg naturlige, milde produkter, og nyd blød, sund hud og smukt hår sammen.

Hårpleje: fin pleje til blødt hår

Din babys eller dit barns hår har brug for pleje. Du vil f.eks. bemærke, at små børn let får knuder eller filtrer i håret. Vælg blid, naturlig hårpleje (til baby og barn), der er specielt designet til dit barns følsomme hovedbund og fine hår.

Hudpleje: fugt til blød hud

En babys/barns hud har brug for ekstra fugt og beskyttelse, da den er tyndere og mere følsom end voksnes. Vælg hudpleje, der er specielt designet til babyer og børn. Disse produkter er udviklet til følsom hud og indeholder ikke parfume eller andre ingredienser, der kan irritere huden.

Bade- og brusebadsprodukter: nydelse og pleje i ét

Et bad eller et brusebad er tid til at nyde og slappe af sammen med dit barn. Bade- og brusebadsprodukterne i vores sortiment giver ikke kun ren og plejet hud, men også sjov i badet eller brusebadet. Vælg f.eks. en naturlig badeolie, en mild babyshampoo eller en mild showergel uden parfume.

Hårtilbehør: den fineste prik over i'et

Hos Salontopper finder du det sødeste hårtilbehør til din baby eller dit barn. Hos Salontopper finder du det sødeste hårtilbehør. Med et sødt hårbånd, bløde børster og muntre elastikker sørger du for, at dit barns hår altid er i form!

Pleje til gravide

Når du er gravid, er det vigtigt at passe godt på din hud. Din mave strækker sig for eksempel, hvilket kan give strækmærker. Heldigvis finder du nok fine plejeprodukter i vores sortiment, som er velegnede til brug under din graviditet.

Den bedste naturlige babypleje

Når det kommer til pleje af din baby og dit barn, vil du naturligvis kun have det bedste. Så vælg naturlige baby plejeprodukter, såsom Naif baby care. De indeholder ingen skadelige stoffer for din baby eller dit barn.

Parfumefri til følsom babyhud

Produkterne i vores sortiment, som er velegnede til babyer og børn, indeholder ingen parfume. Så de er perfekte til enhver babys hud. Har din baby meget følsom hud? Så kig nøje på ingredienserne i produkterne. På den måde kan du være sikker på, at du vælger den bedste naturlige baby pleje til din lille.

De bedste babyplejeprodukter til dit barn

Selvfølgelig ønsker du altid det bedste for dit barn, især når det gælder pleje af hud og hår. Nedenfor besvarer vi nogle ofte stillede spørgsmål om babyplejeprodukter og giver dig tips til at vælge de rigtige.

Hvilke babyplejeprodukter skal man bruge?

Der findes mange produkter på markedet, som er specielt udviklet til pleje af babyer og børn. Disse produkter er skånsomme mod følsom hud og forårsager ikke irritationer. Det gælder f.eks. mild babyshampoo, babyolie og babycreme. Ved et plejeprodukt skal du tjekke omhyggeligt, om det virkelig er egnet til børn.

Hvor ofte skal man vaske babyens hår?

Vask dit barns hår en til to gange om ugen. Brug en mild babyshampoo. Det holder håret rent uden at udtørre det.

Hvordan undgår jeg, at mit barns hår bliver filtret og får knuder?

Brug en blød børste eller kam og en leave-in-spray efter hårvasken. Det vil hjælpe med at løsne håret forsigtigt. Du kan også bruge en speciel balsam én gang for at gøre håret blødt.

Hvilken creme kan jeg bruge til min babys hud?

Vælg en fugtgivende babycreme, der er specielt designet til babyens følsomme hud. Undgå produkter med parfume eller andre irriterende ingredienser.

Hvad er den bedste shampoo til min baby?

Den bedste shampoo til din baby er mild, tårefri og fri for parabener, sulfater og farvestoffer. Specielle babyshampooer renser håret skånsomt uden at irritere hovedbunden.

Kan jeg bruge mine egne babyplejeprodukter?

Det er bedre at bruge specielle babyplejeprodukter. Det skyldes, at de er specielt udviklet til små børns følsomme hud og hår. De indeholder mindre irriterende ingredienser og er blødere end produkter til voksne.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.