gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hudpleje til børn

Hudpleje er en vigtig del af dit barns plejerutine. God hudpleje sikrer, at dit barns hud forbliver sund og beskyttet mod ydre påvirkninger. På denne side finder du et udvalg af baby- og børneprodukter, der er velegnede til pleje af barnets hud.

 

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand
  • se alt
  • se mindre

Bodylotion til børn

Et barns hud er tyndere og mere følsom end voksnes og kan derfor tørre hurtigere ud. Derfor er en god bodylotion essentiel i dit barns hudplejerutine. En bodylotion, der er udviklet specielt til børn, er ofte fri for bl.a. parfume og parabener. Du kan påføre en lotion efter brusebad eller karbad for at holde huden godt fugtet og dejlig blød.

Bade- og brusebadsprodukter til børn

Et karbad eller brusebad er den perfekte mulighed for at slappe af sammen med dit barn. I vores sortiment finder du bade- og brusebadsprodukter, der ikke kun sikrer ren og velplejet hud, men også giver sjov i badet eller brusebadet. Vælg f.eks. en naturlig badeolie eller beroligende bobler til badet.

Blecreme og vådservietter til børn

Huden i bleområdet skal håndtere fugt og friktion og kan derfor let blive irriteret. Så pas godt på denne hud med blecreme og vådservietter. En numsecreme er faktisk uundværlig, når huden skal plejes. Den hjælper med at forebygge og behandle bleudslæt og holder huden blød og smidig. Derudover kan du bruge milde, fugtige klude til nemt at rengøre dit barns numse, når du skifter ble.

SPF til børn

Et barns hud er meget tyndere end en voksens, og børn har selv en meget dårlig solbeskyttelse. Et barn bliver hurtigere forbrændt i solen, så det er vigtigt altid at bruge en solcreme med en høj SPF (helst SPF 50 eller højere). Sørg for at vælge en solcreme, der er fri for parfume og parabener, og som er velegnet til følsom hud.

Hold dit barns hud sund og beskyttet med de rigtige hudplejeprodukter til børn.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.