gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

TIGI Bed Head

TIGI Bed Head-serien står for kreativitet. Med et bredt udvalg af forskellige shampooer, balsam og stylingprodukter kan du skabe det hårlook, du ønsker! Salontotal.dk Køb dine favorit TIGI Bed Head-produkter på !

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Kreative hårprodukter

Med TIGI Bed Head-produkterne kan du skabe dit ønskede hårlook på ingen tid. Vil du f.eks. give dine krøller mere definition eller skabe de mest forskelligartede frisurer? Så er disse produkter lige noget for dig. Giv et kreativt twist til dit look og nyd en cool frisure hele dagen lang. Produkterne er velegnede til alle hårtyper og ønsker.

Til mænd

TIGI Bed Head har også udviklet en særlig linje til mænd. Med TIGI Bed Head For Men-produkterne er dit hår altid rigtigt. Denne linje består af en fin shampoo, balsam, voks, gel og en pasta. Hvad er dit yndlingsprodukt? Wax Stick En af vores bestsellere er , den har en dejlig duft af lavendel og giver håret mere struktur og hold.

Hvorfor vælge TIGI Bed Head?

Der er faktisk masser af grunde til, at du vælger disse hårpleje- og stylingprodukter. De tester ikke produkterne på dyr, har et bredt sortiment, produkterne har professionel kvalitet og flot emballage. Er du på udkig efter produkterne til at hjælpe med at pleje skadet, kemisk behandlet, blondt, fint, tørt, krøllet eller farvet hår? Så skal du ikke lede længere, dette mærke har det, du har brug for, og sætter et kreativt præg på det.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.