gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

TIGI Catwalk

TIGI Catwalk er udviklet til frisører, af frisører og til dig! Denne linje blev født ud af en passion for hår og mode. Leder du efter fine produkter, der hjælper med at pleje dit hår og samtidig giver det det look, du ønsker? Så er TIGI Catwalk det, du har brug for. De har udviklet de rigtige produkter til enhver hårtype og ethvert hårbehov.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Produkterne fra TIGI Catwalk-serien

Salontotal.dk Shop dine yndlingsprodukter fra TIGI Catwalk, og giv dit hår den pleje og styling, det fortjener! Produkterne er udviklet ud fra en passion for de nyeste hår- og modetrends. Er du allerede bekendt med TIGI Catwalk-produkterne?

  • Fashionista: En fin shampoo og balsam til afbleget hår. Produkterne nærer og plejer håret og får samtidig hårfarven til at lyse op.
  • Oatmeal & Honey: Serien, der er fantastisk til tørt og skadet hår. Shampoo, balsam og maske har en fugtgivende og plejende effekt på håret.
  • Curls Rock Amplifier: Giver mere definition til dit krøllede og bølgede hår. Håret fugtes, plejes, og dets tekstur forbedres.
  • Root Boost: Sprayen, der giver håret volumen fra roden. Velegnet til alle hårtyper.
  • Texturising Salt Spray: Giver mere tekstur, definition og fylde til håret.

Om brandet

Brandet står for kvalitet, innovation og kreativitet. Produkterne er specielt udviklet til at bringe det bedste frem i dit hår. Ud over TIGI Catwalk har dette mærke også andre linjer, nemlig Bed Head og Bed Head for Men. Disse omfattende produktlinjer består af hårpleje- og stylingprodukter. Vælg de produkter, der passer bedst til dit hår, og nyd et smukt hårlook!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.