gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sexy Hair shampoo

Rens dit hår og din hovedbund med en af Sexy Hair-shampooerne. Serien består af forskellige shampooer, der er målrettet forskellige hårtyper og behov. Vælg det produkt, der passer bedst til dit hår, og nyd et vidunderligt rent hår med en ren hovedbund.

Sortering

Pr. Side
Sexy Hair
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Pris

Mød Sexy Hair-shampooerne

Der er udviklet forskellige typer shampoo til Sexy Hair. Lider du for eksempel af livløst eller tørt hår? Intet problem, der er skabt en passende shampoo til enhver hårtype. Vælg det produkt, der passer bedst til dine behov, og plej dit hår på den rigtige måde. Lær Sexy Hair-shampooerne at kende nu!

Hvordan bruger man Sexy Hair Shampoo?

At bruge en Sexy Hair Shampoo er lige så enkelt som enhver anden shampoo. Gør håret vådt, tag den ønskede mængde af produktet i hånden, og massér det ind i hovedbunden og håret. Skyl det derefter godt. Vask håret igen for at få det bedste resultat. For at fuldende hele rutinen kan du også bruge en Sexy Hair balsam til at pleje dit hår.

Bestsellere af Sexy Hair Shampoo

Der er flere varianter af Sexy Hair Shampoo, hver med forskellige fordele. Vælg den shampoo, der passer dig bedst. Vi lister vores bestsellere:

  • Blonde Bright Blonde Shampoo: Denne shampoo er specielt designet til blondt hår. Den indeholder lilla pigmenter, der neutraliserer uønskede gule toner og giver dit blonde hår et køligt, lyst look. Den er også beriget med kamille, honning og quinoa, som plejer, fugter og styrker dit hår.
  • Healthy Moisturising Shampoo: Lider du af tørt til normalt hår? Så er denne shampoo løsningen for dig. Formlen er lavet af mimosaolie, som fugter, løsner og reparerer dit hår, så det ser sundt og skinnende ud.
  • Big Boost Up Volume Shampoo: Shampooen, der giver håret mere volumen og fylde uden at tynge det ned. Samtidig fugter og styrker den også håret.
at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.