gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sexyhair gel

Sexyhair gel er et af produkterne fra det populære frisørmærke Sexyhair. Produktet er kendt for sin styrke og alsidighed. Sexyhair gel fås i flere varianter, hver til et andet hårbehov. Mærkets geler er designet til at skabe forskellige frisurer: fra klassiske frisurer til trendy, moderne looks. Oplev Sexyhair gel på vores sortiment og nyd din frisure hele dagen lang.

 

Sortering

Pr. Side
Sexy Hair
Hårtype
Pris

Typer af Sexyhair gel

Sexyhair gel fås i flere typer, der hver især opfylder et forskelligt hårbehov. For eksempel er Style Hard Up Gel en variant, der giver et stærkt og langvarigt hold, der holder hele dagen og er velegnet til alle hårtyper. Sexyhair Big Blow Dry Volumizing Gel skaber særlig volumen og tekstur til fint hår. En stor fordel ved denne hårgel er, at den er velegnet til brug før føntørring. Desuden indeholder denne gel et UV-filter og er alkoholfri.

Brug af Sexyhair gel

Brug af Sexyhair gel kan gøres på håndklædetørt hår. Påfør produktet jævnt i spidserne af håret. Hvis det er nødvendigt, kan du derefter føntørre eller kæmme det i form for at få ekstra volumen og fylde. For ekstra stærkt hold kan du også anvende gelen i tørt hår og derefter style det som ønsket. Sexyhair-gelen sikrer, at du kan nyde din frisure i god form hele dagen lang. Du kan fjerne gelen fra dit hår ved at skylle det ud med vand eller ved at børste det godt ud.

Om Sexyhair

Sexyhair er et populært mærke inden for hårpleje. Mærket er kendt for sine professionelle produkter af høj kvalitet. Produkterne blev designet af frisør Michael O' Rourke, da han selv ikke var tilfreds med de frisørprodukter, der blev brugt i hans salon. Sexyhair tilbyder flere produkter, herunder shampoo og balsam, samt stylingvoks og hårspray.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.