gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Proraso skægolie

Hvis du leder efter den perfekte skægolie til at pleje og style dit ansigtshår, er Proraso Beard Oil fra Salontotal.dk bestemt et forsøg værd. Denne Proraso Beard Oil er kendt for sine vidunderlige dufte og plejende egenskaber. Vi vil meget gerne fortælle dig mere om disse fordele!

 

Sortering

Pr. Side
Proraso
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Pris

Parfume skægolie Proraso

En af de første ting, du vil bemærke ved denne skægolie, er dens friske, maskuline duft. Proraso skægolie kan f.eks. indeholde en raffineret blanding af eukalyptusolie, mentol og kamfer, der giver en behagelig duft og en kølende effekt på huden. Men der er mange flere varianter i vores sortimenter at vælge imellem. Oliens duft er ikke for stærk eller overvældende, men diskret nok til at kunne bæres hele dagen.

Proraso skægolie blødgør og plejer

Proraso skægolie er formuleret til at blødgøre og fugte dit skæg. Den indeholder flere nærende olier, som arbejder sammen for at blødgøre og fugte skæghårene. Det får dit skæg til at føles mindre ru og stikkende, hvilket især er nyttigt, hvis du lider af kløe eller irritation af huden under skægget.

Styling med Proraso skægolie

Udover at blødgøre og fugte skægget kan Proraso skægolie også hjælpe med styling af skægget. Skægolien gør skæghårene blødere og mere håndterbare, hvilket gør det lettere at style skægget til den ønskede form og længde. Dette er især nyttigt, hvis du har en lidt længere eller ustyrlig skægtype.

Brug af Proraso skægolie

Det er meget enkelt at bruge Proraso skægolie. Påfør et par dråber af olien på dine håndflader og gnid den derefter ind i dine skæghår. Det er bedst at anvende olien, efter at du har vasket og tørret dit skæg. Det er også muligt at anvende skægolien om morgenen, hvis dit skæg har brug for lidt ekstra fugt og styling i løbet af dagen.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.