gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Proraso Barberskum

Proraso Barberskum er en klassisk favorit til en tæt barbering. Proraso er et mærke, der er kendt for sine barberprodukter af høj kvalitet, og Proraso Shaving Foam er en klassisk favorit blandt mænd, der stræber efter en tæt barbering. Vi forklarer dig naturligvis gerne, hvorfor dette er et så populært produkt på Salontotal.dk!

Sortering

Pr. Side
Proraso
Udvalgte
Ingredienser
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Naturlige ingredienser Barberskum Proraso

Proraso barberskum er beriget med naturlige ingredienser som f.eks. eukalyptusolie, mentol og kamfer. Disse ingredienser giver en forfriskende og opkvikkende effekt på huden og hjælper med at berolige og fugte huden under barberingen. Desuden har barberskummet en fyldig og cremet konsistens, hvilket gør det let at påføre og giver en glat barbering. Du kan vælge mellem alle mulige lækre dufte, f.eks. har vi også en Shaving Foam Proraso med en citrusduft!

Typer af Proraso Barberskum

Proraso Shaving Foam er velegnet til alle hudtyper, men især til mænd med følsom hud. De naturlige ingredienser hjælper med at reducere irritation og rødme, og den cremede konsistens sikrer en blød og glat barbering uden at skade huden. Vi har alle forskellige varianter i vores sortiment. Du kan således finde Azur Lime, Blue, Cypress & Vetyver, Green, Red, White og Wood and Spice hos Salontopper. Vi har også flotte gavesæt, som du kan give som gave.

Barberskum fordele Proraso

En af de største fordele ved Proraso barberskum er, at det beskytter huden under barberingen. Den fugter huden og gør det muligt for barbermaskinen at glide glat hen over huden. Det mindsker risikoen for snitsår, irritation og betændelse. Desuden har Proraso barberskum en behagelig duft, hvilket giver en forfriskende og opkvikkende følelse under barberingen. En anden fordel ved dette barberskum er, at det er velegnet til alle hudtyper, herunder følsom hud. De naturlige ingredienser i barberskummet hjælper med at berolige og berolige huden, hvilket gør barberingen mindre smertefuld og ubehagelig. Det hjælper også med at reducere irritation og rødme, der kan opstå efter barbering.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.