gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Panasonic Trimmer

Er du på udkig efter en professionel og pålidelig trimmer til hjemmebrug? Så er Panasonic Trimmer lige det, du har brug for! Denne trimmer er specielt designet til at trimme dit hår på en nem og behagelig måde. Gå efter den professionelle kvalitet af en Panasonic Trimmer og opdag selv mulighederne.

Sortering

Pr. Side
Pris

Panasonic Professional Trimmer: kvalitet og præcision

Panasonic Professional Trimmer er kendt for sin fremragende kvalitet og præcision. Det skyldes, at denne trimmer er udstyret med blade af rustfrit stål af høj kvalitet, der sikrer perfekt klippeydelse. Desuden er trimmeren i stand til at klippe forskellige hårlængder takket være de justerbare påsætningskamme. Så du kan altid indstille den ønskede længde og style dit hår præcis, som du ønsker det. Essentielt for trimmeren er korrekt vedligeholdelse. Derfor medfølger der en rengøringsbørste og olie fra Panasonic for at holde din trimmer i topform. På den måde vil resultatet også forblive det bedste, og hygiejnisk betjening vil også gøre dig mindre tilbøjelig til at få hudirritation fra trimmeren.

Panasonic Trimmer uden ledning

En af de største fordele ved Panasonic Trimmeren er, at den er trådløs. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om en ledning, der kommer i vejen, mens du trimmer. Uden en ledning har du friheden og smidigheden til at få den vinkel, du ønsker, så det gavner virkelig resultatet. Trimmeren er nem at oplade med den medfølgende ladestation.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.