gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Panasonic hårklippere

For at få en flot og glat kort klipning er hårklippemaskiner uundværlige. Uanset om du ønsker et professionelt slutresultat for dig selv eller ønsker at arbejde som frisør med en Panasonic klipper får du et top slutresultat. Alle Panasonic klippemaskiner er batteridrevne og har en kraftig motor for et optimalt resultat. Varianterne har forskellige fordele som f.eks. flere funktioner, tilbehør eller justeringsmuligheder. Hårklippemaskinerne passer til enhver hårtype, og der findes en passende klipper til enhver type brug.

Sortering

Pr. Side
Pris

Panasonic professionelle klippemaskiner

For at opnå professionelle resultater skal du bruge en Panasonic Professional Clippers. Den professionelle kvalitet afspejles i det ergonomiske design og materialer af høj kvalitet. Derudover tilbyder Panasonic mange funktioner med disse hårklippere, såsom justerbare blade, forskellige dybde- og klippeindstillinger for optimale resultater. Dette kan gøres via en justerbar klinge eller via de forskellige påsætningskamme, der følger med hårklipperen.

For et apparat som Panasonic Professional Clippers er vedligeholdelse naturligvis af stor betydning. Derfor leveres klippemaskinen allerede med rengøringsolie og rengøringsbørste. På den måde holder du hårklipperen ren og i topkvalitet. Det er også vigtigt for hygiejnen at rengøre, smøre og desinficere klippemaskinen. Med rene, skarpe og velholdte blade er der også mindre sandsynlighed for hudirritation.

Fordele ved Panasonic klippemaskiner

  • Ergonomisk design
  • Kan bruges på batteri såvel som med ledning
  • Godt batteri
  • Velegnet til alle hårtyper
  • Både trimning og præcisionsarbejde
  • Justerbart skærehoved/kamme
  • Let at rengøre
at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.