gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Osmo Super Silver

En populær serie blandt blondiner er Osmo Super Silver. Blondt hår, naturligt eller afbleget, har alle mulige nuancer og toner. Gråt og blond hår får disse toner i håret på grund af oxidation eller opbygning fra stylingprodukter med mere. Mange blondiner ønsker et smukt askeblondt eller gråblondt look. Og dem, der ønsker smukt gråt hår, skal også bruge en silver shampoo regelmæssigt. Det skyldes, at det vil neutralisere de gule og varme toner i dit hår for at få det kølige look. Derfor har Osmo udviklet Super Silver-serien med to effektive produkter, der vil få dit hår i den rigtige tone; Super Silver Shampoo og Super Silver Mask!


Osmo Silver Shampoo

Osmo Silver Shampoo er et af Osmos bedste produkter. Denne shampoo forstår at neutralisere gule og varme toner i blondt og gråt hår kraftigt, så du får det cool blonde look. Dette skyldes de super lilla pigmenter i Osmo Super Silver Shampoo. I både naturligt og blondt hår sikrer disse, at gult fjernes fra håret, da disse farver balancerer hinanden. Denne sulfatfri silver shampoo er også mere skånsom mod håret end silver shampooer med sulfater. Osmo Shampoo Super Silver fås i 3 varianter; 100ml, 250ml eller 1000ml.

Osmo Super Silver No Yellow Mask

Er det stadig ikke nok med farvenutralisering eller er du fastlåst til din specielle shampoo, så er der Osmo Super Silver No Yellow Mask. Du bruger bestemt ikke denne maske hver gang, men når du synes, at det igen er tid til at få de gule og varme toner ud af dit blonde, grå eller hvide hår. Brug masken på håndklædetørt hår og lad den sidde i 3-5 minutter. Dette vil give dit hår en kølig lys nuance! Osmo Super Silver No Yellow Mask fås i 2 størrelser: 250 ml og 1000 ml.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.