gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Osmo Shampoo

God hårpleje starter naturligvis med en ordentlig rensning af håret. Osmo shampoo giver et godt grundlag for en vaskerutine ved at fokusere på at styrke håret uden at fjerne alle de naturlige gode egenskaber. På denne måde renser du dit hår ordentligt, men bevarer dets naturlige sundhed. Du er endda med til at styrke det. Osmo Shampoo er opdelt i forskellige linjer, der hjælper dig med at få det bedste ud af dit hår. Osmo Shampoo

Sortering

Pr. Side
Osmo
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Volumen shampoo

Lider du af livløst og fint hår? Med Osmo Volume Shampoo lægger du grunden til mere volumen og fylde. Shampooen er nemlig beriget med sojabønneolie og risprotein, der giver en mild rensning og hydrering. Dette gør dit hår tykkere, men uden at tynge det ned, så du får smuk spændstig volumen.

Lilla shampoo

Denne sulfatfrie lilla shampoo får blondt, gråt eller blondt hår til at miste gule undertoner. Hvis du vil have et smukt askeblond look, skal du bruge denne Osmo super silver shampoo. De lilla pigmenter forvandler virkelig din hårfarve og giver det en sund glans!

Blå shampoo

Er du glad for dit brune (farvede) hår, men er generet af de varme undertoner? Så vil Osmo Blue Shampoo gøre dig godt. Denne shampoo med blå pigmenter vil få varme og orange toner i dit brune hår til at forsvinde og give det en køligere undertone. Formlen er sulfatfri, hvilket gør den skånsom mod håret.

Osmo Shampoo 1000ml

En stor fordel er, at der også findes Osmo Shampoo 1000ml! Det er de samme shampooer som 400ml pakkerne, men større. Disse literpakker er ikke kun mere økonomiske, men på grund af den større emballage sparer du også plastik. Du behøver heller ikke at bestille ny shampoo så ofte, så det er virkelig en win-win situation for dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.