gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Moser Clippers

Moser Clippers er et af de populære produkter fra mærket Moser. Med Moser-beskæringsmaskinerne kan både professionelle brugere og hjemmebrugere få deres hår i form igen. Den kraftige motor og den lange batterilevetid gør den nem at bruge. Oplev Moser klippemaskinerne i sortimentet på Salontotal.dk.

 

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Pris

Brug af Moser Clippers

Brugen af Moser Clippers er en enkel proces og kan udføres af både professionelle og nybegyndere. Før du går i gang, skal du vælge det rigtige klippehoved. Dette afhænger af den ønskede længde. Derudover er det vigtigt at oplade klippemaskinen. Start klippemaskinen, og hvil enheden i 90 grader til hovedet. Arbejd i sektioner af håret, så du ikke overser eller dobbeltklipper områder. Efter brug kan du rengøre apparatet med vand og sæbe.

Typer af hårklippemaskiner

Mosers sortiment omfatter en række forskellige hårklippere. Nogle er ledningsløse, mens andre har en ledning. Der er også forskel på, hvilke hovedstykker der passer på klippemaskinerne.

Fordele ved Moser hårklippemaskiner

Mærket har udgivet flere hårklippere. Modellerne er forskellige i størrelse, batterilevetid og pris. Enhedstilbehør kan også være forskellige. De mindste klippehoveder giver derfor korte resultater. Alle hårklippemaskiner har et fint greb og kan bruges af hjemmebrugere.

Om Moser

Moser er et velkendt mærke inden for professionelle hårtrimmere og hårklippere. Udover hårklippere fra Moser kan du også finde trimmere fra mærket hos os. Mærket er bedst kendt for sine produkter af høj kvalitet. Trimmerne og hårklippemaskinerne kan bruges af professionelle og af private brugere. Desuden har produkterne en lang batterilevetid. Mærkets hårklippemaskiner fungerer på tørt og vådt hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.