gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Moser Trimmer

En Moser Trimmer er et af de velkendte apparater fra mærket Moser. Mærket er kendt for sine produkter af høj kvalitet, der er velegnet til både professionel brug og hjemmebrug. Moser Trimmer giver dig mulighed for at trimme og style hår. Oplev Moser Trimmer på Salontotal.dk og trim dit hår efter din smag.

 

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Pris
  • se alt
  • se mindre

Typer af Moser-trimmere

Moser har lanceret flere trimmere, der hver især opfylder et forskelligt behov. De fleste er trådløse og har en kraftig motor. Således giver trimmerne en hurtig og effektiv klipning, selv med tykt og groft hår. Desuden har enhederne en lang batterilevetid. Et af de apparater, som Moser tilbyder, er øre- og næsetrimmeren. Denne enhed fungerer perfekt til at gøre håret kortere i dette område.

Fordele ved trimmerne

En af de største fordele ved Moser-trimmere er det justerbare skærehoved. Med det justerbare skærehoved kan hårets længde justeres fra 0,7 mm til 3 mm, alt efter den ønskede længde.

Brug af en trimmer

Brugen af en Moser-trimmer kan variere fra model til model. Generelt fungerer de dog på samme måde. Først og fremmest er det vigtigt at oplade batteriet fuldt ud. Indstil den ønskede klippelængde med tilbehøret kam. Derudover er det vigtigt at vaske håret, før du barberer dig. Barber mod hårvækstens retning. Rengør med vand og sæbe efter barberingen. Det er også klogt at pleje håret og den omkringliggende hud med en creme.

Om Moser

Moser er et velkendt mærke inden for professionelle hårtrimmere og hårklippere. Udover trimmere fra Moser kan du også finde hårklippere fra mærket hos os. Mærket er bedst kendt for sine produkter af høj kvalitet. Trimmerne og hårklippemaskinerne kan bruges af professionelle og af private brugere.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.