gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Layrite Pomade

Layrite Pomade er et stylingprodukt, der giver dig mulighed for at skabe forskellige frisurer. Produktet har en unik konsistens, der let kan påføres og fordeles i håret. Derudover bliver dit hår med Layrite Pomade ikke fedtet eller klistret med Layrite Pomade. Sortimentet omfatter forskellige typer af Layrite Pomade: Original, Superhold og Natural Matte.

 

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Hvad er Layrite Pomade?

Pomade er et hårstylingprodukt med en fedtet eller vokslignende konsistens, som du bruger til at style dit hår med. Layrite Pomade giver glans og stærkt hold. Pomade gør også dit hår mindre tilbøjeligt til at tørre ud. Det plejer også hovedbunden bedre. Produktet forsvinder kun ud af dit hår ved at vaske det.

Typer af Layrite Pomade

Layrite Pomade findes i forskellige typer. Det alsidige produkt bruges mest af mænd, der ønsker at style deres hår. Layrite Original Pomade er mærkets første og mest populære pomade. Dette hårprodukt er vandbaseret og har et medium hold hele dagen. Layrite Superhold Pomade er et produkt, der ikke bliver svækket, så du kan nyde dit modellerede hår hele dagen lang.

Formater

Produktet fås i forskellige størrelser. For eksempel er en lille krukke på 42 gram og den midterste krukke på 120 gram. Layrite Original og Superhold Pomade fås også i en stor krukke. Denne er 297 gram.

Anvendelse af produktet

og stor fordel ved produktet er, at det er nemt at påføre. Tag en lille mængde af produktet i hånden og gnid det ud i dine håndflader. Påfør Layrite Cement Clay i håndklædetørt til tørt hår. Jo mere tørt håret er, jo stærkere hold og mat finish. Fordel produktet i håret, og style det som ønsket. Hvis du fugter dit hår, kan du skylle produktet ud.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.