gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Layrite Cement Clay

Layrite Cement Clay er et populært hårprodukt, der er kendt for sit langvarige hold. Produktet er velegnet til både mænd og kvinder. Med Layrite Cement Clay kan du style en række forskellige frisurer. Desuden er Layrite Cement Clay velegnet til enhver hårtype. Oplev produktet og nyd det lange hold.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Pris

Ingredienser Layrite Cement Clay

Layrites ler er fremstillet af naturlige ingredienser. Det indeholder ingen skadelige stoffer, hvilket betyder, at produktet kan bruges dagligt. Selv for folk med følsom hovedbund er Cement Clay et godt stylingprodukt. Udover at give et stærkt hold, har Layrite Cement Clay også en blødgørende effekt. Produktet er vandbaseret, så det giver ingen pletter.

Brug af Layrite Cement Clay

En stor fordel ved produktet er, at det er let at anvende. Tag en lille mængde af produktet i hånden og gnid det ud i håndfladerne. Påfør Layrite Cement Clay på håndklædetørt til tørt hår. Jo mere tørt håret er, jo stærkere hold og mat finish. Fordel produktet i håret, og style det som ønsket.

Fjern produktet

Produktet kan blive i håret hele dagen. Til sidst kan det skylles ud af dit hår under brusebadet. Du kan også vælge at børste produktet forsigtigt ud af dit hår. Produktet er vandbaseret, og det er derfor nemt at vaske ud af dit hår.

Hvem er Layrite Cement Clay velegnet til?

Layrite Cement Clay er velegnet til alle. Uanset om du har krøllet, glat, farvet eller bølget hår: du kan skabe et langt hold med produktet. Desuden kan produktet bruges til både mænd og kvinder. Med produktet Clay kan du skabe et smukt look, uden at produktet er for klistret.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.