gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Tinta Color Keune

Tinta Color Keune er et af de mest populære farvestoffer i frisørverdenen. Mærket har opbygget et godt ry som producent og leverandør af hårfarveprodukter af høj kvalitet. Tinta Color Keune er kendt for sin fremragende kvalitet, rige farver og bruges af professionelle frisører over hele verden. Hårfarven fås i mange forskellige farver og nuancer, hvilket gør den velegnet til alle. Oplev Tinta Color Keune hos Salontopper og nyd din hårfarve i lang tid.

 

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris

Fordele Tinta Color Keune

En af de største fordele ved Tinta Color Keune er, at den har et meget bredt udvalg af farver. Fra naturlige nuancer til klare, levende farver. På grund af det brede udvalg er Tinta Color Keune velegnet til alle hårtyper, og du kan skabe enhver hårfarve og ethvert hårlook, du ønsker. Desuden holder Keunes produkt sig smukt i håret i længere tid, hvilket gør hårfarven ideel til folk, der ønsker at skifte hårfarve i længere tid. Desuden er hårfarven pålidelig og sikker at bruge. Mærket bruger de nyeste og bedste ingredienser for at sikre, at effekten er synlig i længere tid, uden at skade dit hår. Så især for folk, der ønsker at farve deres hår oftere, er Keune's Tinta Color en god løsning.

Bedste resultat fra Keune

For at få det bedste resultat af Keune's Tinta Color anbefales det at bruge de andre produkter fra Keunes serie efter farvning af dit hår. Med disse hårplejeprodukter vil det farvede hår blive plejet endnu mere, og du kan nyde dit farvede hår længere. Produkterne fra Keunes serie omfatter shampoo, balsam, hårmasker og leave-in-masker. Ved at bruge disse produkter vil du sikre, at dit hår forbliver hydreret og næret, samtidig med at det hjælper med at reparere skadet hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.