gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Keune Care

Keune Care er en hårplejeserie, der er specielt udviklet til at løse forskellige hårproblemer og holde håret sundt og strålende. Keune Care's hårplejeserie omfatter en shampoo, balsam og en hårmaske. Med Keune Care sikrer du dig et smukt look og bekæmper tørt og mat hår. Udforsk vores sortiment og nyd disse fine produkter.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Keune Care shampoo

Mærkets shampooer er specielt udviklet til at pleje en følsom og irriteret hovedbund. Produkterne indeholder en blanding af beroligende og lindrende ingredienser, såsom bisabolol og allantoin, som sørger for at berolige og pleje hovedbunden. Shampooerne er fri for sulfater, parabener og farvestoffer, hvilket gør dem til ideelle produkter for folk, der søger milde og naturlige shampooer til deres følsomme hovedbund. Desuden er shampooerne designet til at fugte og pleje tørt og skadet hår.

Keune Care balsam

For ekstra næring og hydrering er en af balsamerne fra Keunes serie velegnet. Balsammen indeholder en blanding af plejende ingredienser som sheasmør og olier. Disse ingredienser fugter, nærer og styrker håret. De hjælper også med at reparere skadet hår og beskytte det mod yderligere skader, samtidig med at de giver et sundt og skinnende udseende. Keunes sortiment omfatter flere balsam: Care Absolute Volume Conditioner for mere volumen, Care Curl Conditioner for at definere krøller og **ONBEKEND** for langvarige resultater af farvet hår. Alle conditionere, der tilbydes af Keune Care, giver ekstra næring og hydrering.

Stylingprodukter fra Keune Care

Når du har vasket og plejet dit hår med mærkets shampoo og balsam, kan du bruge stylingprodukterne til at få dit hår i god form. Først og fremmest giver Care Curl Control Mask ekstra næring og hydrering til tørre krøller. Denne hårmaske skal ja påføres på vådt hår og derefter skylles ud. Mærket tilbyder også produkter, der beskytter dit hår mod varme fra glattejern, krøllejern og føntørrer: Keune Care Vital Nutrition Thermal Cream. Desuden kan du style dit hår med lotion, hårspray og olie fra Keunes hårplejeserie.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.