gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Framar malerpensler

En god farvebehandling starter med den rigtige pensel. Framar har et bredt udvalg af pensler i alle former og farver. Med disse Framar pensler kan du på ingen tid trylle en anden farve frem i dit hår.

Sortering

Pr. Side
Pris

Brug af Framar-malingspensler

For optimal brug er det vigtigt at skylle malerbøsserne grundigt efter hver behandling. Dette forhindrer, at rester fra den foregående behandling bliver tilbage og påvirker den næste behandling. Det er bedst at rengøre malerpenslerne med vand.

Forbrugsstoffer ved maling pensler

Udover en malerpensel er der naturligvis en række andre produkter, som du skal bruge. Først og fremmest er det selvfølgelig smart at bruge en frisør, så ikke alt dit tøj bliver dækket af maling. Dernæst skal du i gang med en malerbakke, hvor du kan blande brint med blondinepulver. Når du sætter høj- eller lavt lys, bør du også tænke på folier. Efter behandlingen skal du ikke glemme at passe godt på dit hår med en farvebeskyttende shampoo og balsam.

Framar Classic Colour Brush

Classic Colour Brush har en blanding af bløde og stive børster og er førende, når det kommer til at sætte balayage og alle folieapplikationer. Dens lange levetid gør disse børster til et must-have, når det gælder farvebehandlinger.

Framar Power Painter

For ekstra hurtige resultater skal du bruge Framar Power Painter. Disse malerpensler er ekstra brede, hvilket gør dem perfekte til indfarvning. Penslerne har AccuSoft børster og har ergonomiske håndtag. Sættet indeholder 1 sort pensel og 1 lyserød pensel.

For et komplet look kan du bruge Framar-malpenslerne i kombination med Framar-folierne. Folierne er robuste, har et godt greb og fås i forskellige farver og materialer.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.