gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Framar folier

En del af hemmeligheden bag et godt highlight ligger i de rigtige folier. Framar folier er super robuste og vil hjælpe dig med at få et nyt look på ingen tid. Folierne fås i en række sjove prints, hvilket gør behandlingen til en ekstra godbid!

Sortering

Pr. Side
Pris

Materialer til at sætte højdepunkter

Når du sætter hightlights, er der nogle få produkter, der er vigtige. Start med at tage et par handsker på for at beskytte dine hænder. Derefter starter du med et godt blondinepulver, som du blander med en brintoverilte. Denne blanding blander du selvfølgelig i en farvepakke med en farvebørste. Du skal også bruge en hale kam til at dele håret i de ønskede tråde. For at undgå pletter i håret skal du bruge hårfolier. For at opnå det ønskede resultat anbefales det at bruge en toner. Afslut med en god shampoo og balsam for at give håret lidt ekstra opmærksomhed efter behandlingen.

Framar Pop-Up Folie

Det har aldrig været nemmere at sætte highlights med Framar Pop-Up folier. Produktet glider let ud af æsken på grund af den præget finish. Folierne har en forfalset kant og rives ikke i stykker, når du tager dem ud af æsken. Som prikken over i'et har folierne en sjov lyserød glitterfarve og gør godbidden bare lidt mere festlig.

Er du nysgerrig på Framars produkter?

Har alle de sjove folier gjort dig nysgerrig på Framars andre produkter? Hos Salontopper har vi et bredt udvalg af Framar produkter, der gør farvebehandling meget nemmere. På Framars produktside finder du bl.a. pensler, klip og malingblandere.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produkterne eller andet, kan du kontakte vores kundeservice. De sidder klar alle hverdage fra 9:00 til 21:00 for at hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.