gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Parfumer

Salontotal.dk kan du shoppe din yndlingsparfume. Uanset om du er på udkig efter en klassisk duft, frisk, blomstret eller en let duft, finder du dem alle i vores sortiment. Supplér dine skønhedsartikler nemt og hurtigt med en af vores fine parfumer!

 

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand
  • se alt
  • se mindre

Forskellige former for parfume dufte

Hvem bliver ikke glad for en dejlig duft, som fuldender dagens outfit. Desuden stimulerer den dine sanser, og en duft kan udløse en følelse eller hjælpe dig med at huske noget. Så det gør meget mere, end vi tror, det passer til din identitet. Leder du efter en duft til en aften i byen, på arbejdet eller til en date? Så er Salontotal.dk det rette sted at være.

Forskellen mellem Eau de toilet og Eau de parfum

Parfumer fås som Eau de Parfum og Eau de Toilette, men hvad er forskellen? Det har at gøre med den højere koncentration af duftingredienser. Med Eau de Parfum er dette den højeste, hvilket også gør, at duften holder længere, og du behøver kun lidt af den. Hvis du foretrækker en lettere duft, kan du vælge en Eau de toilet-parfume.

Parfumer til damer

Leder du efter en dejlig duft til damer? Så er du kommet til det rette sted. Intet er bedre end at afslutte dit smukke outfit med en dejlig duft! Gør dit udseende endnu mere unikt, uanset om du vælger en sød blomsterduft eller en træagtig duft; du kan nemt finde en duft, der passer til dig! Du kan naturligvis også give en dameduft i gave til din kæreste, mor eller endda nabo, en gave, som altid er værdsat.

Parfumer til mænd

Leder du efter en fantastisk herreparfume? Så kan du nemt købe den på vores webshop. Den gør ethvert look smart og elegant. Uanset om du skal til et vigtigt middagsselskab eller en afslappende aften med venner, er der en passende duft til enhver lejlighed! Køb de tidløse klassikere eller de nyeste dufte nemt på Salontotal.dk.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.