gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Søm værktøj

Negleværktøj er uundværligt for at få de perfekte negle! Uanset om du laver manicure derhjemme eller arbejder som professionel neglekunstner, gør det processen nemmere og mere effektiv at have de rigtige negleværktøjer. Vil du gerne pleje dine negle eller skabe de smukkeste kunstværker med neglelak? Med negleværktøjet fra Salontotal.dk kan du skabe de smukkeste negle til enhver lejlighed!


Dotting negle værktøjer

En dotting tool er et eksempel på et simpelt og effektivt negleværktøj til at skabe præcise og unikke negledesigns. Den består af en kort metalstang med en kugle i enden, og den bruges til at påføre og forme små prikker på neglene. Mulighederne er uendelige, lige fra enkle prikker til komplekse mønstre. Eksperimenter med forskellige farver og former, og gør hver eneste manicure til noget særligt med disse praktiske negleværktøj. Se f.eks. vores NailPerfect Dotting Tool Set.

Søm formularer Holder

En absolut negleværktøjs tilføjelse til din neglesalon, eller selvfølgelig bare derhjemme, er en negleformsholder. En negleformsholder er et værktøj til at skabe gel-negle. Den består af en plastikholder, hvori sømformene kan placeres. Dette værktøj til negle gør det nemmere og mere præcist at påføre gel- og modelleringsnegle. Super praktisk, med andre ord! Men dette er naturligvis ikke det eneste praktiske produkt, så du skal huske at tjekke resten af vores sortiment. Har du f.eks. set vores smukke neglebørste? Prøv selv at prøve det nu!

Køb negleværktøj hos Salontopper

Praktisk værktøj til negle kan du naturligvis finde i din yndlingsbutik Salontopper! Nu kan du skabe de smukkeste negledesigns med vores smukke produkter! Og glem ikke at dele de smukke kunstværker med os via de sociale medier! Hvis du bestiller inden kl. 22.00 fra søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere din pakke den næste arbejdsdag! Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, betaler du ingen forsendelsesomkostninger overhovedet. Har du spørgsmål om et produkt eller andre spørgsmål? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.