gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Makeup-pudder

Makeup-puder er et meget anvendt produkt i makeup-industrien. Den er designet til at give huden en naturlig og mat finish og kan bruges til en række forskellige makeup-looks. Det gør makeup-pudder uundværligt i din skønhedsrutine. Oplev nu udvalget fra Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
Brand

Funktion og varianter af makeup-pulver

Makeup-pulver har flere funktioner. Det bruges til at give huden en mat finish, reducere glans og forlænge holdbarheden af makeup. Desuden kan den bruges til at give huden en ensartet teint og camouflere urenheder. Pudderet fås i forskellige nuancer, fra gennemsigtig til beige og brun.

Påføring af makeup-puder

Makeup-pudder skal påføres efter påføring af grundlæggende makeup, såsom foundation og concealer. Det er det sidste trin i makeupproceduren, og det er meningen, at den skal give huden en naturlig mat finish og forlænge holdbarheden af makeuppen. Det anbefales at anvende makeup-pudder med en pudderbørste eller en svamp og anvende det over hele ansigtet eller kun på områder, hvor der er glans. Påfør pudderet i tynde lag for at få huden til at se naturlig ud. Det er også vigtigt at bemærke, at pudderet kan påføres i løbet af dagen for at forlænge holdbarheden af makeuppen og reducere glansen. Så hvis du opdager, at din hud begynder at skinne med tiden, kan du påføre lidt pudder for at få en hurtig opfriskning.

Oprindelse af makeup-pulver

Makeup-puder har eksisteret i århundreder. De ældste former for pulver blev fremstillet af naturlige ingredienser som talkumpulver og rispulver. Disse pudder blev brugt til at give huden en mat finish og beskytte den mod solen. I det 20. århundrede begyndte kosmetikindustrien at udvikle sig, og syntetiske ingredienser blev i stigende grad anvendt til makeup-pulver. Nu tilbyder moderne varianter et bredere udvalg af farver og funktioner og findes i alle former og størrelser.

Køb puddermakeup hos Salontotal.dk

Er du overbevist om skønhedsfordelene ved at bruge pulvermakeup? Det er vi også! Derfor ønsker vi naturligvis at sende disse produkter til dig så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller inden kl. 22.00 fra søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere din pakke allerede den næste arbejdsdag! Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, er forsendelsesomkostningerne helt gratis. Har du spørgsmål om et produkt eller andre spørgsmål? Så kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.