gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Mascara

Lad dine øjne tale for sig selv ved at lægge mascara. Dine vipper vil virke fyldigere og længere og give dig et smukt øjenlook. Find den rigtige mascara, der passer bedst til dig, og fuldend dit øjenlook ved at kombinere den med øjenskygge og øjenblyant. Køb dine make-up produkter på Salontotal.dk.


Den bedste mascara

Der findes så mange forskellige typer, at der ikke findes noget, der hedder den bedste mascara. Du vælger selv det produkt, du kan lide, og som passer til dine vipper. Uanset om det er en sort volumenmascara med en buet børste eller en blå mascara, der giver dig længde, giver de mange forskellige typer såsom farve, børsteform og effekt dig mulighed for at skabe et smukt look med din yndlingsøjenmakeup!

Typer af mascara

Farve

Du kan få mascara i næsten alle farver, du kan tænke dig, men den mest almindelige farve er sort. Vores næstbedste sorte mascara er ZAO Bamboe Black Definition, den gør vipperne længere, fyldigere og tykkere. ZAO Bamboe Plum er en smuk farve, der skaber et fortryllende look. Prøv noget andet end den sorte standardfarve, og skab et anderledes øjenlook.

Børste

Der findes også mange forskellige mascarabørster. Forskellen i pensel giver også forskellen i effekten. Ønsker du at skabe volumen eller længde, eller vil du bare give vipperne en diskret farve? Det er mascarabørsten, der bestemmer dette. Vær også meget opmærksom på, om børsten passer til dine vipper.

  • Silikonebørster: Disse børster absorberer ikke produktet i børsten. Dette har den effekt, at du nemt og godt kan fordele produktet over vipperne. Resultatet: færre klumper af vipper. Der findes forskellige typer silikonebørster.
  • Børster med børster: Med disse børster går du efter volumen. Zigzag børsten gennem vipperne, og du har straks skabt mørke og fyldige vipper. Fordi denne børste absorberer meget produkt, kan du hurtigere få klumper.
  • Spids børste med børstehår: Den spidse spids gør det nemt at tage vipperne i øjenkrogen. Denne børste opsamler også meget produkt, så du kan få klumper lidt hurtigere.
  • Bøjede børster: Børsten med en præformet bue. Denne er god til at skabe et naturligt løft. Børsten passer godt til vipperne og øjenformen. Denne type fås både som børste med børster og som silikone.
  • Pensler med flere kugler: Du ser dem komme mere og mere forbi, børsterne med en tydelig form. Disse er lavet til at skabe længde og volumen.

En almindelig eller vandfast mascara

En "almindelig" er lavet på vandbasis. Det er også derfor, at du nemt og hurtigt kan fjerne produktet fra dine øjenvipper. En vandfast mascara er praktisk, hvis du f.eks. skal cykle gennem regnvejr, hvis du kan lide at svømme, eller hvis du river meget. På denne måde undgår du panda-effekten. Denne variant er dog vanskeligere at få til at lette. Du skal bruge en vand-i-olie-fjerner til dette. Vælg f.eks. RoC Double Action Eye Make-up Remover.

Effekt

Vil du have en volumenmascara eller hellere en, der giver længde til vipperne? Eller endda begge dele? Der findes mange forskellige typer med samme virkning. Det er derfor vigtigt, at du vælger den effekt, du ønsker, den børste, der passer til dine vipper, og en vandfast eller almindelig mascara. Har du fundet den perfekte mascara? Derefter kan du skabe det look, du ønsker med dine vipper.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.