gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Blush

Med en blush kan du skabe en smuk rosenrød glød på dine kinder og knogler. Den giver et frisk look og giver dit ansigt dybde og farve. Hos Salontopper finder du forskellige typer og farver, så der er helt sikkert et passende produkt til dig!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand

Blush make-up

Rouge eller rouge bruges til at sætte visse accenter i ansigtet og fås ofte i pulver- eller cremeform. Produktet anvendes hovedsageligt på kinderne og kussebenene og er ofte afledt af røde eller lyserøde pigmenter.

Form af rødme

Du kan finde en blush i bl.a. en creme- og pudderform. Hvilken af dem du vælger afhænger af dine egne præferencer! Det afhænger alt sammen af, hvad du foretrækker at anvende.

  • Powder blush: består grundlæggende af talkumpulver blandet med farve. Du påfører den med en pensel.
  • Blush stick: her er produktet indeholdt i en creme og placeret i en holder, hvilket gør det nemt at påføre. Du har derfor ikke brug for en pensel eller anden applikator til påføring. Du bevæger pinden hen over kinderne, indtil farven kommer af, og dupper derefter produktet ind i huden med fingrene. Denne variant er også meget praktisk at have med i f.eks. din taske.

Den rigtige farve rødme

Det er vigtigt at vælge den rigtige nuance af rødme, så den passer til dit ansigt. Hvis din hud har en blålig undertone, bør du vælge en lyserød blusher. Har din hud en mere gullig undertone? Vælg derefter en abrikos/ferskenfarve. Farver som pink og abrikos giver et friskt look!

Hvor skal man anvende rødme?

Der er nogle få trin, du kan følge for at anvende produktet korrekt:

  • Trin 1: Smil til dig selv i spejlet.
  • Trin 2: Påfør produktet på den runde del af kinderne (også kaldet kindernes æbler).
  • Trin 3: Arbejd derefter produktet ind mod ørerne eller tindingerne (for en mere løftende effekt). Placeringen afhænger også af din ansigtsform og den ønskede effekt.

Køb af den bedste blush

Er du på udkig efter en fin blush? Så er Salontopper det rette sted for dig! På denne side finder du blushes i forskellige farver og former. To populære produkter er:

- ZAO Bamboe Blush 9g 327 (Coral Pink): Med dette produkt kan du give din hud et sidste touch med en sund glød. Dette pudder giver dig ikke kun en smuk teint, men har også nærende egenskaber! Dette produkt er 100% naturligt, økologisk og vegansk.

- ZAO Bamboe Blushstick 10g 841 (Rosewood): Giv dine kinder en smuk, diskret farve med dette fine produkt. Dette produkt er let at påføre på grund af sin cremede konsistens. Ud over at give huden en smuk farve har denne pind også plejende egenskaber. De tre grundingredienser er: økologisk ricinusolie, jojobaolie og carnaubavoks. Denne stick er faktisk et 2-i-1 produkt; du kan nemlig også bruge den til læberne!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.