gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

ZAO blush

ZAO blush er en fantastisk blush, der er fin at påføre. Desuden har ZAO blush en bæredygtig emballage, der kan genopfyldes. For eksempel er emballagen lavet af bambus, hvilket gør den let og nem at bære. Oplev ZAO blush hos Salontopper, og fuldend dit makeup-look.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Pris

Farver ZAO blush

ZAO's blushes fås i en række smukke farver. Uanset om du er på udkig efter en diskret lyserød blush eller en livlig ferskenfarvet glød, har ZAO helt sikkert en mulighed, der passer til din smag. Desuden kan ZAO's blushes opbygges i intensitet, så du kan opnå den farveintensitet, du ønsker.

ZAO blush-typer

ZAO blush fås i forskellige typer. ZAO blushes fås som pudder. Du kan påføre dem med en fin pensel. Desuden fås ZAO blushes i en blush stick. Den er ideel til at give farve til kinderne.

ZAO's emballage

ZAO er et mærke med produkter, der er 100 % naturlige og veganske. Makeuppens emballage kan genopfyldes og er certificeret økologisk. ZAO blush kommer i en elegant, bæredygtig bambusemballage. Den er ikke kun smuk at se på, men er også let og nem at bære. Den genopfyldelige emballage gør det muligt at genopfylde blushen, hvilket giver mindre affald og et bæredygtigt valg.

Egenskaber ved ZAO blush

ZAO blush har fremragende farveudbytte og en silkeblød konsistens. Pudderformlen er nem at påføre og blende, så du kan opnå en sømløs og naturlig finish. Blushen bliver også siddende længe, så du kan nyde en frisk og levende teint hele dagen.

Om ZAO Makeup

ZAO makeup blev grundlagt i 2011 af David Reccole. Brandet er inspireret af østens filosofier og har et stærkt fokus på naturlige ingredienser og emballage. For eksempel er deres produkter fremstillet af bambus. ZAO var et af de første mærker til at lancere genopfyldelig makeup. Formlerne indeholder kun naturlige ingredienser som vegetabilske olier, voks og planteekstrakter. ZAO's makeup har samme kraftige konsistens, farve og holdbarhed som traditionel kosmetik. Det er ikke kun effektivt, men også bedre for huden og miljøet! ZAO har et bredt sortiment: fra øjenskygger til læbestifter.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.