gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Yari Grønne Krøller Mousse

Yari Green Curls Mousse giver dig mulighed for at skabe smukke krøller og bølger uden krus. Moussen giver dine krøller perfekt definition uden at tynge håret ned. Produktet giver også næring og pleje til dit hår. Ideel til twist og permanent! Og en god detalje: Yari-moussen er fuldstændig CG-sikker!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Pris

Yari Curling Mousse: fordelene i et overblik

Yari Curling Mousse har mange fordele for alle, der ønsker smukt definerede krøller og bølger. For eksempel skaber moussen fyldige, definerede krøller og bølger uden krus. Produktet tynger heller ikke håret, så krøllerne forbliver luftige og spændstige. Endelig er denne nærende, plejende mousse ideel til twist og permanent.

Følger du CG-metoden? Så er produktet ideelt at bruge! Da moussen er helt CG-sikker , kan du nemt inkludere den i din grooming-rutine.

Instruktioner til brug af Curling Mousse Yari

Følg disse trin, før du påfører curlingmoussen Y ari for at få det bedste resultat:

  • Trin 1: Ryst Yari Green Curls Curling Mousse godt før brug.
  • Trin 2: Fordel en lille mængde af produktet jævnt i hele håret. Start ved rødderne og slut i spidserne.
  • Trin 3: Red forsigtigt håret igennem med en grov børste for at fordele moussen godt.
  • Trin 4: Krøl håret sammen, så der dannes krøller. Tør det derefter med en føntørrer med diffuser, eller lad det lufttørre.
  • Tip: Brug Yari Green Curls Curling Mousse i kombination med andre Yari Green Curls produkter for at opnå optimale resultater.

Bestil Yari Green Mousse nu

Vil du selv opleve fordelene ved Yari Green Mousse? Så bestil denne fantastiske krøllemousse nu. Du vil opdage, hvor nemt det er at skabe smukke, definerede krøller og bølger. Du vil blive forbløffet over resultatet!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.