gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Yari Shampoo

Det er vigtigt at rense sit hår ordentligt for at sikre, at det forbliver sundt. Yari Shampoo er den perfekte shampoo til dig, der leder efter en sulfatfri og fugtgivende shampoo. Denne shampoo er et ægte must-have til din hårplejerutine.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Pris

Yari Green Curls Shampoo: det perfekte valg til krøllet hår

Yari Green Curls Moisturising Shampoo renser og plejer hovedbunden optimalt. Shampooen er specielt udviklet til krøllet hår og er beriget med bl.a. blåbær- og granatæbleekstrakter. Produktet bevarer hårets naturlige glans og struktur. Når du har brugt shampooen, vil du opleve, at krus og knækket hår reduceres, så dit hår ser sundere og mere strålende ud.

Shampoo Yari: CG-sikker og velegnet til Curly Girl-metoden

Shampooen Yari er fuldt CG-sikker. Det betyder, at shampooen ikke indeholder sulfater, silikoner, parabener, mineralske olier eller tørrende alkoholer. Så selv om du følger curly girl-metoden, kan du bruge dette produkt. Denne metode er populær blandt folk med krøllet hår og fokuserer på at bruge milde og plejende produkter. Så med Yari Green Shampoo kan du være sikker på, at du renser dit hår på en ansvarlig og sund måde.

Brug af Yari Green Curls Moisturising Shampoo

Det er nemt at bruge Yari Green Curls Moisturising Shampoo:

  • Trin 1: Påfør en lille mængde shampoo i vådt hår.
  • Trin 2: Massér forsigtigt ind i hårbunden.
  • Trin 3: Skyl derefter grundigt, og gentag om nødvendigt.
  • Tip: For at opnå de bedste resultater anbefaler vi, at du bruger en conditioner eller haarmasker efter shampoo. Det vil give dit hår ekstra næring og fugt.

Prøv det selv, og oplev de positive resultater, denne shampoo har på håret!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.