gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Yari-olie

Yari-olie kan hjælpe dig langt med at løse hårproblemer. Det skyldes, at denne økologiske hårolie giver dit hår den pleje, det fortjener. Yari hårolie har en base af naturlige ingredienser og indeholder æteriske olier. Med Yari Green Curls Organic Rosemary Mint Hair Oil får du længere hår, mere velplejede hårsække, glattere spidser og en mindre tør hovedbund.

Sortering

Pr. Side
Pris

Yari rosmarinolie: et naturligt boost til dit hår

Yari Green Curls Rosemary Mint Hair Oil har en positiv indvirkning på dit hårs sundhed. Olien består af en kombination af rosmarin og mynte, som giver en vidunderlig duft. Ud over den dejlige duft har disse ingredienser også flere fordele. Rosmarin har en stimulerende effekt på hårvæksten og hjælper med at bekæmpe hårtab. Mynte har en kølende og lindrende effekt, som hjælper med at reducere tør og kløende hovedbund. Desuden efterlader denne alsidige olie en frisk duft i dit hår.

Hvordan bruger man Yari hårolie?

Du kan bruge hårolien på forskellige måder. Nedenfor er nogle tips til, hvordan du bruger Yari-olie:

  • For en ekstra tilføjelse til din hårvaskerutine: Bland et par dråber Yari Green Curls Rosemary Mint Hair Oil med din yndlingsshampoo eller -balsam. Påfør blandingen i håret, og lad den sidde i et par minutter. Skyl derefter grundigt.
  • Til regelmæssig brug: Kom et par dråber olie i håndfladerne, og gnid dem mod hinanden for at varme olien op. Fordel derefter olien jævnt i håret, og vær ekstra opmærksom på spidserne. Du kan anvende olien i både tørt og fugtigt hår.

Med Yari Green Curls Organic Rosemary Mint Hair Oil giver du dit hår den pleje, det fortjener. Prøv det selv, og oplev de positive effekter af denne naturlige hårolie på dit hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.