gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Yari Krøllecreme

Style dine krøller på smukkeste vis med Yari Curling Cream. Denne curl maker er et absolut must-have i din hårplejerutine, uanset om du er en erfaren curl maker eller lige er begyndt at style dine krøller. Desuden er produktet også fantastisk at inkludere i din CG-metode.

Sortering

Pr. Side
Pris

Yari Curl Maker: til perfekt definerede krøller

Med Yari Curl Maker kan du forme dine krøller perfekt. Dette stylingprodukt har et langvarigt hold, så dine krøller forbliver smukke hele dagen. Den lette curl maker klistrer ikke, så dine krøller forbliver naturlige og spænstige. Brug Yari Curl Maker for smukke resultater.

Yari Green Curls Curl Maker: ekstra pleje til dine krøller

Dette produkt består af flere plejende ingredienser, såsom grøn te-ekstrakt og aloe vera. Disse ingredienser sikrer, at dine krøller får optimal næring og fugt. Det resulterer i endnu blødere, mere skinnende og sundere krøller! Brug Yari Green Curls Curl Maker i kombination med de andre Yari-produkter for at opnå de bedste resultater.

Integrer Yari Curling Cream i din CG-metode

Yari Green Curls Curl Maker er naturligvis et fantastisk produkt, og du kan endda indarbejde det i din rutine, når du bruger CG-metoden. CG-metoden, eller Curly Girl-metoden, er en populær hårplejerutine til krøllet hår. Målet med denne metode er at gøre dine krøller så sunde og smukke som muligt ved hjælp af specifikke produkter og teknikker. Yari Curling Cream passer perfekt ind i denne metode, da den er fri for skadelige ingredienser som sulfater, silikoner og parabener.

Er du klar til at tage dine krøller til det næste niveau? Så prøv Yari Green Curls Curl Maker, og oplev selv forskellen. Dine krøller vil takke dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.