gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Yari Leave In Balsam

Har du krøllet hår? Så er Yari leave in conditioner det perfekte produkt til dig! En Yari green curls leave in holder dine krøller fugtede og ple jede hele dagen, uden at de føles tunge.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Pris

Hvad er en leave-in-balsam god til?

En leave-in-balsam er et hårplejeprodukt, som du kommer i håret efter hårvask og ikke skyller ud. Fordi leave-in conditioner Yari ikke skylles ud, holder den dit hår hydreret og næret hele dagen. Det gør det blandt andet mindre tilbøjeligt til at blive tørt og kruset. Så en god leave-in balsam, som yari green leave-in, kan virkelig gøre en forskel for dine krøller!

Yari Green Curls Ultra Hydrating Leave-In Conditioner

Yari Green Curls Ultra Hydrating Leave-In Condition er er lavet til krøller og indeholder naturlige ingredienser som sheasmør og aloe vera. Disse ingredienser giver intensiv næring og fugt . Desuden hjælper denne balsam med at definere dine krøller bedre og reducere krus.

Yari Grønne Krøller Letvægts Detangler

Ud over den ultrafugtgivende leave-in-balsam har Yari også et fantastisk produkt til at løsne dine krøller: Yari Green Curls Light-Weight Detangler. Takket være denne spray forhindres sammenfiltringer og knuder i håret, og håret bliver meget mere håndterbart. Yari naturals leave-in conditioner er ideel at bruge efter hårvask eller ind imellem, når krøllerne trænger til lidt ekstra pleje.

Curly Girl-metoden

The Curly Girl Method er en populær hårplejerutine. Metoden er baseret på ideen om, at den bedste måde at pleje krøller på er ved at bruge milde sulfatfrie produkter og undgå silikoner, parabener og andre skadelige ingredienser. Leave-in-produkterne fra yari green curls passer perfekt ind i denne metode, da de er fri for sulfater, silikoner og parabener.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.