gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella SP hårmaske

En hårmaske er uundværlig for at give dit hår en dybdegående pleje. Med en Wella SP-hårmaske kan du give dit hår den pleje, du ønsker. Mærket tilbyder professionelle linjer, der er skræddersyet til din hårtype og dit hårproblem. Der findes ikke mindre end 9 varianter af Wella SP hårmaske. Så der er helt sikkert en passende hårmaske til din hårtype!

Sortering

Pr. Side
Wella SP
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Ingredienser
Pris

Wella SP hårmaske

Uanset om dit hår er skadet eller har gennemgået en farvebehandling, vil en hårmaske genoprette dets sundere udseende og give det en chance for at komme sig. Wella SP mener, at smukt og sundt hår kan opnås med en personlig og langsigtet hårrutine.

Hvordan bruger du en Wella SP hårmaske?

For at få den bedste absorption af hårmasken er det vigtigt først at rense dit hår med en matchende Wella SP shampoo. Sørg for, at shampooen skylles godt ud, inden du påfører hårmasken. Derefter skal du tørre håret med håndklæde og påføre masken. Fordel hårmasken på hårets længder og spidser, og lad den sidde i 5-10 minutter. Skyl derefter grundigt ud igen. Brug herefter en Wella SP-balsam til at lukke hårets neglebånd og låse hårmaskens næringsstoffer inde i håret.

Populære hårmasker

Hydratmaske: Når dit hår føles stift og tørt, har dit hår brug for ordentlig hydrering. Denne maske sikrer, at dit hår er dybt hydreret og samtidig beskytter det mod udtørring. Det føles derfor blødere umiddelbart efter brug.

Repair Mask: Skadet hår kan genkendes på sit kedelige udseende og krus. Ved at give dybdegående pleje med Repair Masken kan du beskytte dit hår mod fremtidige skader, og eksisterende skader repareres øjeblikkeligt af denne stærke hårmaske.

Colour Save Mask: Når du har farvet dit hår, ønsker du naturligvis at holde det så længe og smukt som muligt. Ved at passe godt på det med Color Save Mask kan du bevare dette lys og glans i dit hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.