gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wahl Trimmer

Mange frisører og barberere har naturligvis deres favoritmærke til deres professionelle sakse, plejeprodukter og naturligvis trimmerne. For mange professionelle er Wahl Trimmer et ægte must-have. Mærket er rost for sine kvalitetstrimmere og for enhedernes lang levetid. De er praktiske at bruge og ideelle til præcisionsarbejde!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Trimmer Wahl

Der findes naturligvis flere trimmere fra Wahl. For at hjælpe dig med at vælge, er det selvfølgelig vigtigt at vide, hvad du skal bruge trimmeren til. Du kan nemlig vælge en ledningsfri trimmer eller en med ledning, samt størrelsen på bladet og yderligere tilbehør.

Wahl super trimmer

Wahl Super Trimmer er en ledningsfri professionel konturtrimmer. Den genopladelige trimmer holder i op til 100 minutter uden at skulle oplades. Professionelle elsker denne trimmer, fordi apparatet er så præcist. Kniven kan justeres i højden og er forkromet, så den forbliver ren. Motoren er super stille, og Wahl Super Trimmer registrerer hårets tykkelse og drejer hurtigere til tykkere hår.

Wahl trimmer uden ledning

De bedste trimmere fås nu også uden ledning. Det er selvfølgelig meget nemmere at arbejde uden ledning. Det giver dig en meget bedre manøvredygtighed og giver dig mulighed for at arbejde mere præcist. Sådan er det også med Wahl Trimmer Cordless Detailer. Denne ledningsfri trimmer har et T-hoved til detaljering og konturering. Det lette lithium-ion-batteri gør Detailer meget kraftfuld, men dette batteri er ikke tungt, så apparatet ligger godt i hånden. Batteriet holder i op til 100 minutter og oplades på 60 minutter!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.