gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wahl klippemaskiner

For at opnå professionelle resultater skal du naturligvis bruge professionelle Wahl-klippemaskiner. Mærket har været kendt for gode hårklippemaskiner i over 100 år. Mange frisører og barberere sværger til mærket og bruger Wahl klippemaskiner på grund af deres gode kvalitet, præcision og brugerkomfort. En Wahl klippemaskine indeholder ofte flere påsætningskamme eller et højdejusterbart skæreblad. Ideel til forskellige længder og stilarter.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Hårklippere Wahl

Kvalitet og præcision er grunden til, at mange professionelle vælger Wahl hårklippemaskiner. De får det optimale resultat med disse, og på grund af de gode materialer, der anvendes, holder en hårklipper fra Wahl også længe. Det er dog vigtigt at vedligeholde klippemaskinen korrekt med Wahl Clipper Oil for at mindske slitage og holde knivene skarpe! På den måde vil apparatet fungere længere og bedre. Klippemaskinen er beregnet til det grove arbejde og til at modellere håret, til præcisionsarbejde skal du bruge en Wahl trimmer.

Wahl klipper uden ledning

Hvor praktisk, når du ikke længere behøver at tænke på ledningen til din klipper. Uden ledning har du mere bevægelsesfrihed med klippemaskinen og får derfor også et bedre slutresultat. Derfor er mange af Wahl Clippers trådløse. Disse klippemaskiner kører på batteri, ligesom **ONBEKEND** holder op til 90 minutter.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.