gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Toppik håropbygningsfibre

Lider du af tyndt hår og længes efter et fyldigere og tykkere hårhoved? Så er Toppik Hair Fibers løsningen for dig! Disse revolutionerende hårfibre, der er lavet af naturlige keratinproteiner, lægger sig fast på dit eksisterende hår og giver straks synlige resultater.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Ingredienser
Pris
  • se alt
  • se mindre

Hvad er Toppik Hair Building Fibers?

Toppik Hair Building Fibers er mikroskopiske fibre lavet af naturlige keratinproteiner. Fibrene fæstner sig til dit eksisterende hår og giver dit hår et fyldigere og tykkere udseende. Toppik udviklede selv disse unikke Hair Building Fibers, og produktet er siden blevet meget populært. Og med god grund: Toppik hårfibre er nemlig meget modstandsdygtige over for forskellige vejrforhold. Så uanset om det regner, blæser eller sner, vil dit hår med Toppik altid se perfekt ud!

Sådan virker Toppik hårfibre

Toppik Hair Building Fibers klæber sig fast til dit hår og gør de enkelte hårstrå tykkere og fyldigere. Dette sker ved hjælp af en naturlig statisk ladning, som får fibrene til at klæbe sig fast til dit hår, så at sige. Resultatet er, at fibrene bliver på plads, selv når du kæmmer eller børster dit hår. Du kan nemt påføre Toppik hårfibrene med den særlige applicator, som fordeler fibrene jævnt over dit hår.

Hvorfor vælge Toppik håropbygningsfibre?

  • Naturligt resultat: Toppik hårfibrene smelter perfekt sammen med dit eget hår og giver et naturligt udseende resultat.
  • Vejrbestandigt: Fibrene er modstandsdygtige over for forskellige vejrforhold, så dit hår altid vil se perfekt ud.
  • Hurtig og nem: Det er en leg at påføre Toppik hårfibrene og sikrer øjeblikkeligt synlige resultater.
  • Velegnet til alle hårtyper: Uanset om du har tyndt, tykt, krøllet eller glat hår, er Toppik Hair Building Fibres velegnet til alle.

Kort sagt, hvis du leder efter en hurtig og effektiv måde at få dit hår til at se fyldigere og tykkere ud, er Toppik Hair Building Fibers løsningen for dig. Prøv det selv og oplev forskellen!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.