gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Tondeo-blade

En god frisør gør naturligvis din frisure helt glat med det fine linjearbejde med en barberkniv. Tondeo-knive sikrer de superglatte resultater, som dine kunder ønsker. De forskellige holdere til disse knive ligger godt i hånden og har udskiftelige knive, så resultatet altid bliver super sleek! De er velegnede til både klipning og barbering og til hals- og skæghår. Salontotal.dk har fire varianter af Tondeo barberknive i sortimentet, som hver især har deres egne fordele.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Pris

Tondeo frisørkniv

Med en ergonomisk Tondeo frisørkniv sikrer du som frisør de smidigste resultater for dine kunder. Du kan nemt fjerne skæg- og nakkehår med et super glat og hurtigt resultat. Knivene er udskiftelige, så de er hygiejniske og holdbare. Vinklen på bladene gør det også helt sikkert for både frisør og klient. De forskellige sæt inkluderer knivholdere, hvor der medfølger 10 standardblade. De forskellige holdere har forskellige fordele, f.eks. er Sifter Ergo og Comfort Cut designet med flere ergonomiske funktioner for optimal komfort.

Tondeo tss3 knive

En af Tondeos mest populære knive er Tondeo tss3-knivene. Disse knive er velegnede til både barbering og hårklipning. De har en optimeret skærevinkel for ekstra styrke og det skarpeste skæreresultat. Tss3-bladene passer til Tondeo Sifter Classic og Tondeo Sifter Ergo. Disse leveres også med 10 af disse topblade som standard.

Tondeo frisørsakse

Udover frisørknive har du også Tondeo frisørsakse. Disse sakse er af høj kvalitet og giver frisøren et præcisionsværktøj, der er designet til at klippe håret præcist i form. Frisørsaksen er fremstillet af stål af høj kvalitet, så den holder i mange år og er optimalt slebet, så den holder til at klippe i lang tid, selv ved intensiv brug. Frisørsaksen er designet med ergonomi i tankerne, så saksen selv ved længerevarende brug forbliver behagelig i hånden.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.